In 2012 is praktijkhouder en oprichter, Gerold Brandon, gestart met zijn eigen fysiotherapiepraktijk, genaamd Fysio Care.

Na het succesvol afronden van zijn studie fysiotherapie in 2000 aan de Hogeschool Thim van der Laan te Utrecht en na 10 jaar werkervaring in Nederland te hebben opgedaan, besloot Gerold in 2010 terug te verhuizen naar Curaçao om daar zijn loopbaan te vervolgen.

Het was altijd al zijn droom om een praktijk te openen die zou voldoen aan de missie en visie die hij voor ogen had.

Fysio Care heeft als missie het leveren van doelmatige kwalitatief goede fysiotherapeutische zorg en (sport-) revalidatie, waarin de patiënt met zijn hulpvraag centraal staat. De behandelinterventie vraagt een actieve houding van de patiënt waarin samen met de behandelaar gestreefd wordt naar herstel van de klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Er wordt binnen het Fysio Care team gestreefd naar het geven van kwalitatief hoogwaardige service en producten, duidelijk geïdentificeerd in de tevredenheid van onze cliënten

Fysio Care onderscheidt zich door het geven van persoonlijke behandeling, zowel individueel als in groepsvorm. Hierbij staat de juiste begeleiding, voorlichting, advies en relevante wetenschappelijke onderbouwde zorg centraal. 

Omdat wij goede kwaliteit van zorg hoog in het vaandel hebben staan streven we naar innovatie. De veranderingen in de zorg gaan snel en daar proberen we als praktijk zoveel mogelijk in mee te gaan. Het regelmatig volgen van bij- en nascholingen om de kennis en kunde up to date te houden is een zeer belangrijk aspect in ons team. Er is altijd wel een nieuwe uitdaging die ons nieuwe inzichten geeft om nog beter te worden. 

Kortom, bij Fysio Care is fysiotherapie meer dan het geven van fysieke zorg. We staan altijd klaar voor onze cliënten en geven altijd service met een smile.

HET TEAM

Gerold Brandon

[sport] Fysiotherapeut
D.A.M. therapeut
Echografie
Shockwave therapie
Hartrevalidatie

Anaïsha Gouverneur

Fysiotherapeut
Lymfedrainage

Juralvina Hermelina

Office Assistant

Shuraillis Daantje

Office Assistant

Christian

Fysiotherapeut Orthopedische / neurologische revalidatie Geriatrie fysiotherapie

Jacqueline Molina Cardenas

Fysiotherapeut
Waarneemster